Kavga büyüyor. Önce Fatih Altaylı şimdi ise İsmail Saymaz Bakan Koca'ya resti çekti.

Kavga büyüyor. Önce Fatih Altaylı şimdi ise İsmail Saymaz Bakan Koca'ya resti çekti.

Gazeteci yazar İsmail Saymaz’dan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sert tepki : Covid-19 testi için 550 lira ödedim, bu tartışmada beni şahit yazarlarsa sevinirim restini çekti ve şunları söyledi..

Türkiye'de koronavirüs vaka sayıları tartışma konusu olurken bu kez de test fiyatları tartışma konusu oldu.

Önce Fatih Altaylı şimdi de Sözcü yazarı İsmail Saymaz isyan etti. İsmail Saymaz Sözcü gazetesindeki köşe yazısında Koronavirüs testinin taban fiyatı 250 lira olmasına rağmen bu teste 550 lira ödediğini açıkladı.. 

İsmail Saymaz köşe yazısında şunları kaydetti... 

,"Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut arasında Covid-19 testinin fiyatına ilişkin tartışma yaşandı.

Bulut, 250 TL olarak belirlenmesine rağmen Koca'nın da kurucuları arasında olduğu hastane dahil, özel hastanelerde daha yüksek ücret alındığını açıkladı.Koca, Bulut'u yalancılıkla suçladı.

Habertürk yazarı ve Teke Tek programcısı Gazeteci Yazar Fatih Altaylı da test için 500 TL verdiğini belirterek, Bulut'u doğruladı.

Bu tartışmada beni şahit yazarlarsa sevinirim. Çünkü 14 Kasım günü yüksek ateş üzerine Taksim'deki bir özel hastanede Covid-19 testi yaptırdım.

Test için KDV'si de içinde, 550 TL ödedim. Asgari ücret 2400 TL… Ücretsiz izin desteği aylık 1176 TL iken… Bu ücreti kaç yurttaş ödeyebilir?" diyerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya tepki gösterdi... 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum