İYİ Partili Ağıralioğlu açtı ağzını yumdu gözünü! Siz değil feriştahınız bile...

İYİ Partili Ağıralioğlu açtı ağzını yumdu gözünü! Siz değil feriştahınız bile...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Mehmet Şahin'in İyi Parti'ye yönelik iddialarına isyan etti. Açtı ağzını yumdu gözünü..

Türkiye siyasetinden İyi Parti düşmüyor.. Dün Habertürk'teki bir programda Mehmet Şahin isimli konuğun İyi Parti'ye yönelik iddialarına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu rest çekti.

Açtı ağzını yumdu gözünü dikkat çeken bir ifade kullandı.. 

, "Bizi PKK'lı ve FETÖ'cü Tayyip bey yapamadı. Siz kimsiniz?" 

 Bize böyle bir şeyi Tayyip bey yapıştıramadı. İki sene, üç sene sebat etti ki, 'Biz bu İYİ Parti'ye PKK'lı dedirtebilir miyiz, biz bu İYİ Parti'yi PKK ile beraber gösterebilir miyiz' veyahut 'Biz bu İYİ Parti'ye FETÖ'cülük istinadını yapıştırabilir miyiz?' Boş bıraktığı bu siyasal alan içerisinde İYİ Parti 3 senedir hissesine iftira düşen alanı daraltılmış yerde alnının akıyla mücadele etti, şerefimizle çıktık." isyanında bulundu.

İyi Parti'nin simge ismi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu açıklamalarının devamında şunları söyledi:: "Bizden vatan haini çıkaramazsınız. Bizden FETÖ'cü çıkaramazsınız." diyen Ağıralioğlu "Siz değil feriştahınız çıkaramaz" 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.